Friterade rispapperssnittar

2-3 portioner

Ingredienser

1 påse TZAY Cute Soy Bits
3 rispapper
5 dl olja till fritering
3 msk misopasta
1 msk kinesisk soja
100 g grönkål
1 tsk olivolja
2 tsk färskpressad citronjuice
½ tsk salt
2 rädisor
1 msk sesamfrön
1 msk matolja till stekning

Så här gör du: 
Värm upp oljan till 170-180 grader.
Klipp rispappret i mindre bitar och fritera snabbt tills det puffat upp.
Ta bort stjälken på grönkålen, skölj och skiva fint.
Massera in olivolja, citronjuice och salt i kålen. Massagen gör att du bryter ner fibrerna och kålen blir lätt att äta.
Blanda soja och miso i en skål och lägg i TZAY Cute Soy Bits, blanda väl.
Stek TZAY Cute Soy Bits i matolja på låg värme i 5-10 minuter.
Skiva rädisorna tunt på mandolin eller med kniv.
Fördela grönkålen på rispappret, toppa med TZAY Cute Soy Bits, några skivor rädisa och lite sesamfrö.