4 portioner
Du behöver:
1 paket TZAY Natural Soy Fillet
1 butternutpumpa
3 dl kokt jasminris
1 gul lök
1 dl hackad stjälkselleri
1 dl hackade valnötter
1 dl russin
1 dl glögg
1 påse grönkål
1 msk olivolja
Salt
Peppar
Snöre
Så här gör du:
Dela och kärna ur butternutpumpan på längden, lägg på en plåt med snittytan neråt och baka i 20 minuter på 200 grader. Ta ut den ur ugnen och låt svalna. Gröp sedan ur lite av köttet ur halvorna så att du får plats med fyllningen. Hacka det urgröpta köttet i mindre bitar.
Lägg russinen och glöggen i en kastrull, koka upp och dra från värmen, låt stå. Koka riset enligt anvisning på paketet. Hacka löken, sellerin och valnötterna.
Blanda ris, lök, den hackade butternutpumpan, selleri och russin. Salta och peppra.
Fyll den ena butternuthalvan med blandningen och toppa med Natural Soy Fillet. Lägg på den andra halvan och bind ihop med ett snöre som tål värme. Baka i ugnen ca 20–30 minuter på 175 grader.
Riv grönkålen från stjälkarna och lägg på ett fat. Lägg den bakade pumpan på grönkålsbädden.