Nacholasagne

2-4 portioner

Du behöver:

1 påse TZAY Natural Soy Strips
5 dl sojamjölk
1 msk rapsolja
0,5 dl vetemjöl
2 msk sambal oelek
1 burk majs
1 gul lök
1 dl svarta oliver
1 påse nachochips
1 burk tacosalsa
3 dl riven vegansk ost
2 jalapeños
Salt
Peppar 

Gör så här:

Värm oljan i en kastrull och tillsätt mjölet, vispa. Tillsätt mjölken lite i taget och låt koka några minuter under omrörning tills såsen får en lagom tjock konsistens. Häll i sambal oelek, salta och peppra.

Skala och hacka löken, skiva jalapeños och oliver tunt.

Lägg nachochips i en ugnssäker form, häll över 1/3 av béchamelsåsen, lök, oliver, jalapeños och majs. Klicka ut lite salsa och strö över riven ost.

Lägg på ytterligare ett lager nachochips, sås, majs, salsa, lök, oliver och jalapeños och sojastrimlor. Avsluta med chips, sås, ost och jalapeños.  

Grädda i ugnen på 200 grader i ca 25-30 minuter.