Ca 2-3 portioner
1 pkt TZAY Natural Soy Bits
1 msk strimlad färsk ingefära
2 skivade vitlöksklyftor
1 hackad färsk röd chili
1 msk matolja
1 pkt minimajs
100 g babyspenat
100 g böngroddar
1 gul lök
2 små morötter
1 hackad salladslök
1 msk sesamolja
1 msk kinesisk soja
200 g risnudlar
2 dl krossade jordnötter
1 färsk lime
Så här gör du
Skala och skiva löken, dela ned majsen i centimeterstora bitar, skala och hyvla moroten. Värm oljan i en stekpanna och tillsätt sojabitar, ingefära, vitlök och chili. Stek ett par minuter, tillsätt lök och minimajs och stek ytterligare några minuter.
Tillsätt sedan spenat, böngroddar, soja och sesamolja.
Koka risnudlar enligt anvisning på förpackningen.
Lägg nudlarna i woken och blanda runt.
Servera med strimlad salladslök, hyvlade morötter, jordnötter och lime.