Tacocups

2-3 portioner

Sojastrimlor

1 påse TZAY Natural Soy Strips
1 tsk korianderfrö
1 tsk spiskummin
1 tsk färsk röd chili
1 klyfta riven vitlök
3 msk hackad färsk koriander
1 tsk salt
1 krm malen svartpeppar
1 msk matolja till stekning

Så här gör du:
Blanda TZAY Natural Strips med alla kryddorna i en skål. Värm en stekpanna med matolja till medeltemperatur och stek stripsen ca 5 minuter tills de fått gyllenbrun färg.

Guacamole

1 avokado
1 tsk hackad färsk röd chili
1 tsk hackad färsk vitlök
1 msk färskpressad limejuice
1 tsk salt
1 krm peppar

Så här gör du:
Mosa avokadon med en gaffel, blanda i chili, vitlök, lime, salt och peppar.

Picklad rödlök

1 dl ättika
2 dl socker
3 dl vatten
1-4 rödlökar

Så här gör du:
Häll ättika och socker i en kastrull, värm till sockret löst upp sig.

Skala och skiva rödlöken.
Häll i vatten i kastrullen med ättika och socker och häll sedan ättikslagen över den skivade löken.
Löken håller sig flera veckor i kylen och kan användas som tillbehör till flera maträtter.

Tortillaskålar

10 små majs- eller vetetortillas, du kan stansa ut från större tortillas om du inte hittar små.
Isbergssallad (fint skivad)

Så här gör du:
Forma tortillas till små skålar i en upp och ned vänd muffinsplåt och baka 5-10 min på 175 grader tills dom fått fin färg och stelnat. Fyll dina tortillaskålar med fint skivad isbergssallad, TZAY Natural Strips, guacamole och picklad rödlök. Toppa med några fina blad färsk koriander.