2 portioner, 4 vebaber, 30 minuter
3 msk kikärtsspad
1 tsk dijonsenap
1 tsk flingsalt
1 msk riven pepparrot
1 liten vitlöksklyfta pressad
2 dl matolja
200 g vitkål, strimlad
2 dl apelsinläsk
1 krm salt
1 påse TZAY Natural Soy Strips, 250g
1 msk soja
1/2 röd chili, hackad
6 skivade cocktailtomater
20 blad koriander
4 blad isbergssallad
9 feferoni
Mixa alla ingredienserna till majonnäsen, utom matoljan, i en mixer. Tillsätt matoljan i en tunn stråle medan du mixar. Mixa tills du får en krämig konsistens. Marinera de tinade sojastrimlorna i chili, limejuice och soja i ca 10 minuter. Värm en stekpanna och stek vitkålen i lite olja. När vitkålen fått färg, häll över apelsinläsken och salta eventuellt. Låt puttra tills apelsinläsken kokat in. Stek de marinerade sojastrimlorna i en panna i ca 5 minuter på medelhög värme.
Servera den varma vitkålssalladen, sojastrimlorna och majonnäsen i salladsbladen. Toppa med skivade cocktailtomater, feferoni, hackad röd chili och färsk koriander.