4 st wraps, 30 minuter
1 pkt TZAY Natural Soy Strips
200 g färsk vitkål
1 st lime
3 st vårlökar
10 st cocktailtomater, gärna olika färger
1 st färsk jalapeño
1/2 färsk gurka
3 tsk socker
1 tsk salt (till gurkan)
2 msk olivolja
Salt, peppar
Skiva vitkålen i tunna strimlor. Skiva salladslöken. Blanda vitkål, salladslök och pressa limen över salladen. Smaksätt med lite salt och peppar. Skiva gurkan och strö socker och salt över skivorna för att snabb-pickla gurkan. Tärna tomaterna och skiva upp en jalapeño eller två. Ta bort kärnorna i jalapeñon om du vill ha mindre hetta i salsan. Blanda tomater, jalapeño, lite salt och peppar och en skvätt olivolja. Hetta upp några matskedar olivolja i en stekpanna. Stek sojastrimlorna lätt tills de fått lite färg.
Värm tortillabröd enligt anvisning på förpackningen. Blanda alla godsaker i det varma tortillabrödet; vitkålssallad, picklad gurka, salsa och sojastrimlor och njut!